Leer denken als een hacker in escaperoom Hack the Room!

Kruip in de huid van een hacker en steel binnen een uur je gehackte data weer terug! Of je nu kiest voor onze fysieke locatie in Groningen of de online escaperoom, dit educatieve teamuitje, ontworpen door een privacy jurist en een hacker, is gemaakt met één doel voor ogen: medewerkers op een speelse en interactieve manier veiliger leren werken en zo de security risico’s voor de organisatie verminderen.

De ervaringen van andere escapers

”Van tevoren hadden wij niet gedacht dat dit zo uitgebreid zou zijn. Er zijn verschillende ruimtes die allemaal erg goed ingericht zijn en er is op alle details gelet. Tijdens het spel hebben we minder gelet op de achterliggende gedachte – bewustwording creëren rondom privacy – doordat we zo fanatiek bezig waren. De briefing achteraf liet zien met welke manieren van hacking we in aanraking zijn gekomen en dat is zeker een eye-opener geweest! Onze collega’s zijn super enthousiast en raden het zeker aan! Ook wanneer je je privacy al wel op orde hebt (of dit denkt te hebben).”

“Met deze escaperoom wordt het je duidelijk hoe gemakkelijk kwaadwillenden kunnen binnendringen in jouw werk- en privédomein. Sterker nog: binnen een uur kun jij ook zelf denken als een hacker. Dan blijkt hoe schrikbarend veel touwtjes er uit je eigen brievenbus hangen.”

Escaperoom Hack the Room Groningen

Over de escaperoom

Hack the Room: de unieke privacy escaperoom voor organisaties

Werknemers die onbewust omgaan met wachtwoorden, social media, phishingmails, malware en persoonsgegevens; het is een greep uit de mogelijkheden die hackers gebruiken om hun slag te kunnen slaan: data stelen! Cybercriminaliteit is, met name nu we vaker thuiswerken, één van de snelst groeiende vormen van criminaliteit. Het is daarom als organisatie essentieel om te investeren in de veiligheid en beveiliging van de bedrijfsgegevens. Hack the Room maakt deze investering niet alleen praktisch, maar ook leuk en leerzaam voor je team! Door het spelen van de escaperoom doe je als team waardevolle inzichten op over cyberrisico’s en hoe je jouw organisatie beschermt tegen de soms enorme gevolgen.

Voor wie is Hack the Room?

Medewerkers & privacy professionals die werken met klant-, persoons- & financiële gegevens

Het spelen van Hack the Room draagt bij aan het verhogen van bewustzijn rondom de risico’s die de organisatie loopt als het gaat om informatiebeveiliging. Hoe schadelijk is het niet vergrendelen van je computerscherm of het delen van je wachtwoord, welke risico’s schuilen er achter het delen van informatie op je social media en wat dacht je van het gedrag rondom de printer? 

Medewerkers, die veelal werken met klant-, persoons- en financiële gegevens, leren in de escaperoom gebruik te maken van deze slordigheden. Lukt het hen om binnen 60 minuten de gegijzelde data weer terug te krijgen?

Totale speelduur: ± 90 minuten
Kosten: € 295,- excl. BTW per team van maximaal 5 personen
 

Nieuw! Online escape room – voor iedereen die eens in de huid van een hacker wil kruipen

De online privacy-escaperoom is speciaal ontworpen om als individuele deelnemer in
de huid van een hacker te kruipen. Elke deelnemer speelt zijn eigen privacy game en
de deelnemers kunnen na afloop hun scores vergelijken om te ontdekken wie de
meesterhacker van het bedrijf is. Dit is niet alleen een leuke activiteit, maar ook nog
eens heel leerzaam!

Het spelen van de escaperoom draagt bij aan het vergroten van het bewustzijn over
de risico’s die de organisatie loopt op het gebied van informatiebeveiliging. Het laat
zien hoe schadelijk het kan zijn om op een phishingmail te klikken, je wachtwoord te
delen of persoonlijke informatie op social media te plaatsen. Medewerkers leren zo
op een toegankelijke manier de meest gebruikte hacking tools te begrijpen. Lukt het
ze om binnen 60 minuten de gestolen data weer terug te krijgen?

Totale duur: ± 90 minuten

Prijs per persoon:
0-5 personen: € 39,50 (p.p.)
5-20 personen: € 35,- (p.p.)
20-50 personen: € 29,50 (p.p.)
50+ personen: € 22,50 (p.p.)
Prijzen zijn excl. BTW.

Hack the Room

Reserveer hier jouw teamuitje
in onze privacy escaperoom