Wij zorgen voor de verantwoording van passende gegevensbescherming.

Gratis informatiesessie opleiding Senior Privacy Professional

Privacy1 heeft als missie om organisaties op een pragmatische én leuke manier bij te staan om als betrouwbare partij met gegevens van hun doelgroep om te gaan. Door slimme ondersteuning – bijvoorbeeld in de vorm van onze unieke modellen – kunnen organisaties doen waar ze goed in zijn, wij zorgen voor de verantwoording van passende gegevensbescherming.

Onze modellen

Vraag een van onze modellen op

Privacy Maturity Model

Met dit model kun je voor jouw organisatie de status van de privacy initiatieven in kaart brengen. De uitkomsten kunnen gebruikt worden als analyse en evaluatie-instrument voor (hoger) management. Samen met de verantwoordelijke(n) kan een gezamenlijk gedragen privacy programma worden opgesteld, mede afhankelijk van de ambities van de organisatie. Investeren in groei op het gebied van privacy creëert meer waarde voor de organisatie en maakt deze een sterke speler op de markt. Vraag het Privacy Maturity Model aan via onderstaand formulier.

Stuur mij dit model

Data Protection Impact Assessment

Het kan voor risicovolle verwerkingen en/of de inzet van nieuwe technologie nodig zijn om een impact assessment op het gebied van gegevensbescherming te doen. Een DPIA is een instrument om voorafgaand aan de gegevensverwerking de privacy risico’s (voor betrokkenen, maar ook voor de organisatie) in kaart te brengen om vervolgens maatregelen te kunnen nemen om de risico’s te verkleinen. Met dit DPIA model kun je in een oogopslag zien welke stappen je tijdens het DPIA-proces doorloopt. Interesse in dit model? Wij sturen en graag 1 naar je op. Laat hier je gegevens achter. Wij reageren doorgaans binnen 1 werkdag.

Stuur mij dit model

AVG Rolverdeler

Met name als organisaties samenwerken en daarbij persoonsgegevens delen is het niet altijd even duidelijk wie als verwerker of als verantwoordelijke optreedt en dus ook niet of er een verwerkersovereenkomst afgesloten moet worden. Met deze AVG rolverdeler kun je bepalen voor welke verwerking(-en) van persoonsgegevens: je eigen organisatie verantwoordelijke of verwerker is; een derde partij verwerker of ontvanger is; er sprake is van gezamenlijke of gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Voor hulp bij het bepalen van je rol(-len), of bij het opstellen van een verwerkersovereenkomst, staat Privacy1 voor je klaar! Interesse in dit model? Wij sturen en graag 1 naar je op. Laat hier je gegevens achter. Wij reageren doorgaans binnen 1 werkdag.

Stuur mij dit model

Privacy Masterplan

Met dit Privacy Masterplan kun je als privacy professional binnen of voor organisaties op een verantwoorde manier de activiteiten ontwerpen die ervoor zorgen dat privacy duurzaam in de organisatie verankerd wordt en blijft. Het Masterplan helpt bij het ontwerpen van: de sturing (missie, visie & strategie) die verbonden is met een relevante en realistische business case van gegevensbescherming; de planning van activiteiten en producten en de gewenste resultaten; een passend kader van wet- en regelgeving en beleid; een manier om persoonsgegevens in hun gehele levensloop te (blijven) beschermen, op documentniveau, in de praktijk en bij derden; een projectmatige benadering om als organisatie professioneel en betrouwbaar te zijn. Interesse in dit model? Wij sturen en graag 1 naar je op. Laat hier je gegevens achter. Wij reageren doorgaans binnen 1 werkdag.

Stuur mij dit model

Onze dienstverlening

Privacy1 heeft als missie om organisaties op een pragmatische én leuke manier bij te staan om als betrouwbare partij met gegevens van hun doelgroep om te gaan.

Privacy Officer (Extern)

Heeft jouw organisatie een Privacy Officer nodig of kunnen de huidige Privacy Officers hulp gebruiken? Neem dan vooral contact op voor de mogelijkheden vanuit Privacy1. Onze Privacy Officers zijn CIPP/E gecertificeerd.

Senior Privacy Professional Opleiding

Een unieke, geaccrediteerde opleiding die zich onderscheidt van andere privacy opleidingen door een sterke combinatie van kennis, het ontwikkelen van leiderschapscompetenties en praktisch toepasbare handvatten. Deze combinatie brengt de persoonlijke slagkracht en effectiviteit van de deelnemers in een stroomversnelling en laat de deelnemers groeien naar senior-niveau. Ook beschikbaar voor incompany.

Functionaris Gegevens-bescherming (Extern)

Heeft jouw organisatie nog geen FG of kan de huidige FG hulp gebruiken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden vanuit Privacy1. Onze FG’s zijn CIPP/E en CIPM gecertificeerd.

Privacy advies op maat

Voor privacyvragen in alle soorten en maten sluiten wij graag aan bij jouw praktijk om je verder te helpen. Wij zorgen voor een duurzaam antwoord, zodat je de volgende keer zelf met dit onderwerp aan de slag kunt!

Privacy presentaties

Wij nemen deelnemers op een praktische en enthousiaste manier mee in relevante aspecten van privacywet- en regelgeving. Van 45 minuten tot een dag(-deel). Neem gerust contact op voor de mogelijkheden in jouw branche!

Opleiding Privacy Professional Onderwijs

Een verdiepende opleiding die de IBP-volwassenheid van je organisatie en jouzelf een stap verder brengt. Speciaal voor privacy professionals in het onderwijs. Ontwikkeld in samenwerking met Privacy op School.