Bij Privacy1 werken bevlogen IT-juristen die breder durven te denken dan de juridische kaders

Waarom Privacy1

Privacy1 hanteert een unieke manier om organisaties in de zorg, de overheid en het onderwijs bij te staan in het voldoen aan de AVG.

Dit doen onze juristen door gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn en door de kaders op een creatieve en praktische manier vorm te geven (modellen).

De missie van Privacy1 is om met name op het gebied van nieuwe technologie (AI, blockchain, IoT etc.) maar ook bij complexe samenwerkingen bij te dragen aan privacy-by-design. Wij zijn ervan overtuigd dat voldoen aan privacy normen geen afbreuk hoeft te doen aan gebruiksvriendelijkheid. De grote winst zit in op tijd beginnen en een open houding.

Bij Privacy1 werken bevlogen IT-juristen die breder durven te denken dan de juridische kaders, complexe inhoud creatief vorm kunnen geven en affiniteit hebben met de nieuwe technologie en cybersecurity.

Ben jij nieuwsgierig geworden en denk je dat je ons team kunt versterken, dan bieden wij jou een dynamische werkomgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Neem een kijkje in de ervaring van onze collega’s

Het maken van de vertaalslag van de (soms complexe) materie uit de AVG naar de dagelijkse praktijk van een organisatie en focussen op wat wel mag in plaats van op wat niet mag, dat is waar Privacy1 en ik voor staan!

Bart

Onderwijs, zorg, ePrivacy

Er heerst een hele fijne, gezellige sfeer op kantoor. Ondanks dat iedereen zelfstandig werkt, helpen en ondersteunen we elkaar waar mogelijk. Doorgroeien wordt bij Privacy1 aangemoedigd. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen en er is altijd ruimte voor de inbreng van je eigen ideeën.

Wilma

Managementassistent

Mijn werkzaamheden bij Privacy1 spelen zich vooral af binnen het gemeentelijke domein. Professionele ontwikkeling staat hier hoog in het vaandel, daarom vind ik dat dit de perfecte omgeving is om mezelf te blijven uitdagen en mijzelf te blijven ontwikkelen.

Abe

Overheid, onderwijs