#Media

In de media: Marie-José Bonthuis gaat met Koningspaar mee op handelsmissie naar Californië

In september gaat Marie-José Bonthuis met onder anderen het Koninklijk Paar en Minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers op handelsmissie naar Californië, die in het teken staat van e-health. Het doel? Haar alternatieve ontwerp voor het grootschalig uitwisselen van patiëntgegevens aan de man brengen op Amerikaanse grond.

De Groninger Ondernemers Courant ging in gesprek met Marie-José over de aanstaande handelsmissie en schreef er een artikel over. Meer lezen? Dat kan hier.

Op de handelsmissie gaan van 5 tot en met 10 september zo’n honderd mensen mee van vijftig verschillende ondernemingen. Bonthuis reist als enige vertegenwoordiger van haar Groningse bedrijf Privacy1 af. Ze is al tijden bezig met het ontwikkelen van een efficiëntere manier om persoonsgegevens van patiënten op de spoedeisende hulp uit te kunnen wisselen. 

Na haar terugkomst zal Marie-José een online masterclass verzorgen over haar ervaringen, inzichten en lessen. Interessant, met name voor privacy professionals die zich bezighouden met privacy by design. Je kunt je nu al inschrijven voor de interesselijst. Dat kan hier.