Wij leveren juridisch maatwerk en hebben expertise in Ondernemingsrecht, Privacyrecht, IT-recht en Franchise-recht. Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé juridische expert die je helpt bij het tot stand brengen van juridische overeenkomsten en contracten. Met als doel gelijkwaardigheid en transparantie in samenwerkingen en overeenstemmingen.

Wij zijn de #1 voor startups, franchisenemers en -gevers, en andere organisaties en bedrijven om op een pragmatische manier bij te staan als betrouwbare juristen bij het ontwikkelen, opstellen en handhaven van contracten en overeenkomsten. Door de afspraken goed te organiseren ontstaat gelijkwaardigheid en helderheid tussen de betrokken partijen.

Wat we doen

Het opstellen en op de juiste manier vormgeven van een overeenkomst of contract kan uitdagend zijn. Denk aan essentiële onderdelen die verkeerd worden geïnterpreteerd of in sommige gevallen juist worden vergeten. Alle betrokken partijen willen niet voor verrassingen komen te staan. Daarom kan het helpen om de hulp van juristen en experts in te schakelen. Een onafhankelijke partij die niet alleen helpen bij de uitvoer van een goede overeenkomst, maar juist ook persoonlijk advies geven.

Wij ondersteunen bij het beoordelen van bestaande contracten en overeenkomsten

Wij helpen bij het opstellen van contracten en overeenkomsten

Wij zijn de one-stop-shop voor al jouw vragen rondom contracten en overeenkomsten

Gelijkwaardigheid is essentieel in een samenwerking of overeenkomst

Het is belangrijk dat alle betrokken partijen geen schade lijden bij het opstellen van een contract of overeenkomst, bijvoorbeeld wanneer de onderhandeling wordt afgebroken. Goede afspraken maken is hiervoor de basis. Essentieel hierin is transparante en eerlijke communicatie in de onderhandeling. In de wet wordt beschreven dat er geen specifieke vorm is vastgesteld voor een goed contract. Wel is het belangrijk dat een overeenkomst alle belangrijke onderdelen bevat, denk aan de partijen, betalingen, aansprakelijkheid en meer. Je kunt onze hulp inschakelen voor een volledig en juridisch op maat opgestelde overeenkomst. Precies zoals alle partijen wensen.

Waar je bij ons voor terecht kunt:

Het beoordelen van bestaande contracten en overeenkomsten.

Het opstellen van contracten en overeenkomsten.

Een onderhandelingspartner die je tijdens het opstellen van de overeenkomst ondersteunt en begeleidt.

Een partner die de onderlinge communicatie waarborgt en fungeert als contactpersoon.

Interne ondersteuning, bijvoorbeeld op de afdeling ‘legal’.

Inzichtelijke processen, zonder kleine lettertjes.

Een procesmatige aanpak: van ontwikkelen en opstellen tot handhaven.

Gratis informatiesessie opleiding Senior Privacy Professional

Neem contact op

Wij helpen je graag

Wil je persoonlijk advies in het opstellen van een gelijkwaardig contract of overeenkomst? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contract1 zet zich in voor