Skip to content

Privacy 1 helpt de privacy-professional verder met geaccrediteerde training van hoog niveau.
Meer weten? Klik gerust op de training.

Certified Information Privacy Technologist (CIPT)

De training die opleidt tot gecertificeerd Privacy en Security Professional (CIPT) zorgt ervoor dat Privacy-  en ICT-Professionals de brug tussen ICT en de juridische praktijk kunnen slaan. Het IAPP-certificaat wordt wereldwijd erkend

Meer informatie

Certified Information Privacy Professional Europe (CIPP/E)Certified Information Privacy Technologist (CIPT)

De CIPP/E training omvat Europese en nationale wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG, ePrivacy), belangrijke privacy-terminologie en praktische concepten betreffende de bescherming van persoonsgegevens en grensoverschrijdende datastromen. Met de kracht van de ANSI / ISO-accreditatie verhoogt een CIPP/E-certificaat uw professionele profiel. Verdiep uw kennis en verbeter uw werkdoeltreffendheid. IAPP update voortdurend de examens, handboeken en trainingen.

Meer informatie

Certified Information Privacy Manager (CIPM)

CIPM is ’s werelds eerste en enige certificering in het managen van privacy programma’s. Wanneer u het certificaat CIPM behaalt, laat u zien dat u niet alleen privacyregels weet – maar ook hoe deze voor uw organisatie kan werken. Met andere woorden, u bent het aanspreekpunt voor de dagelijkse operaties als het gaat om privacy.

Meer informatie

Contact

Lübeckweg 2
9723 HE Groningen

050-2113424
hallo@privacy1.nl

Volg ons

Onze nieuwsbrief