Skip to content

Masterclass Privacy Verandermanagement

Datums

20/06/2022
14:00 - 16:00

Privacy Verandermanagement Masterclass

(Her)ken je dit? Te veel taken en te weinig tijd om je rol als Privacy Professional goed uit te kunnen voeren? Vaak worden Privacy Professionals aangesteld omdat dit voor bepaalde organisaties vanaf 25 mei 2018 verplicht is geworden. De Privacy Professional is nu vaak allerlei brandjes aan het blussen en moet niet te veel beroep doen op de collega’s. We horen vaak dat de verwachting van hoger management is dat er niet veel meer dan het melden van een datalek hoeft te gebeuren. De boete? Die zal wel aan een ander worden opgelegd.

Hoe verander je deze cultuur op een effectieve manier zodat je voldoende tijd, middelen en dus ook slagkracht krijgt? Hoe zorg je ervoor dat de investeringen gericht zijn op groei naar volwassenheid als het gaat om privacy-compliancy? Dat betekent dat er op een pro-actieve manier met het register van verwerkingen, verwerkersovereenkomsten, datalekken, rechten van betrokkenen en beveiliging om moet worden gegaan. Dat betekent ook dat de implementatie maatwerk is en dus op verschillende manieren kan worden opgezet, aangestuurd en worden gemonitord. Het uiteindelijke doel is de organisatie blijvend te laten voldoen aan onder andere de AVG.

Tijdens deze masterclass Privacy Verandermanagement op 20 juni 2022, leren we je het volledige potentieel uit de organisatie én jezelf te halen. Er is voor deelnemers van onze opleiding ‘Senior Privacy Professional’ de mogelijkheid om (besloten) eigen casuïstiek in te brengen.

Dit leer je tijdens de masterclass Privacy Verandermanagement

👉🏻 Kennen en herkennen van de veranderstijlen van de organisatie
👉🏻 Deze toepassen op verschillende stakeholders, afdelingen en medewerkers

Is de Privacy Verandermanagement masterclass iets voor jou?

De masterclass is geschikt voor onder anderen: juristen, beleidsmedewerkers, informatiemanagers, data-analisten, compliance officers, advocaten, privacy officers, FG’s / DPO’s, CISO’s, security officers en risk managers. Er is voor deelnemers van onze opleiding ‘Senior Privacy Professional’ de mogelijkheid om (besloten) eigen casuïstiek in te brengen en naderhand aan te sluiten bij een klankbordgroep.

Meer over de Privacy Verandermanagement Masterclass

De kosten bedragen € 75,- excl. btw per aanmelder en vindt plaats op 20 juni van 14.00 tot 16.00 uur.

Locatie

De masterclass vindt online plaatst. Hiervoor krijg je na aanmelding een link!

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Priacy Verandermanagement masterclass? Meld je dan aan via de inschrijfbutton aan de zijkant van deze pagina of stuur een mail naar hallo@privacy1.nl.

Aanmelden

Contact

Lübeckweg 2
9723 HE Groningen

050-2113424
hallo@privacy1.nl

Privacy

Privacy- en cookieverklaring

Algemene voorwaarden

Volg ons

Onze nieuwsbrief